top of page

RESTORE & RECHARGE RETREATS

RESTORE & RECHARGE
SOLD OUT!

Reserveer nu je plek voor de winter editie:

20 - 23 februari 2023

Met Anouk Maas & Lennart Klipp

Geniet van een zowel stimulerende als ontspannende mini-vakantie voor jezelf om weer helemaal op te laden. Op een prachtige plek deel je met gelijkgestemden uit het hele land een inspirerende en transformerende ervaring. Yoga, ademwerk, meditatie, wellness workshops, gezond eten en natuur. Perfect om jezelf deze winter over te geven aan stilte en innerlijke rust.

8.jpg
Wierschuur-van-vanaf-de-Burgerweg.jpeg

LOCATIE

De Wierschuur, Villa Nieuwland

Na twee succesvolle retreats in de Hoorneboeg nemen wij je dit keer mee naar 'Wierschuur Nieuwland' in de kop van Noord-Holland.

Een ruim, luxe en sfeervol  huis op “het Geheime Waddeneiland Wieringen” aan de voet van de Afsluitdijk. Vlakbij Werelderfgoed de Waddenzee. 

Ver weg van alle hectiek en tegelijkertijd zo makkelijk bereikbaar vanuit de randstad is dit een ideale uitvalbasis om het leven in al haar eenvoud te beleven.

 

Er zijn kilometers lange boerenweggetjes die uitnodigen tot mooie wandeltochten, je kunt er eindeloos over het wad zwerven. Een oase om inspiratie op te doen, knopen door te hakken of gewoon te genieten van het samen zijn. 

NIET ZOMAAR EEN RETREAT...

Op dit retreat geef je jezelf de ruimte om even écht te herstellen van je dagelijks leven en op te laden.  Neem een pauze van alles wat 'moet', op een prachtige plek midden in de natuur.  In een omgeving vrij van afleiding, die inspireert om het gezonde leven te leiden dat je je altijd hebt voorgesteld.

 

Deze winter nemen wij je mee op een 4-daagse transformerende en gedragen reis waarin je wordt uitgenodigd je hart te openen voor alles in jou wat gehoord en gevoeld wil worden.

We gaan vertragen en verzachten.

 

Door middel van verschillende workshops en yoga-/mediatie lessen ga je onderzoeken, loslaten en verbinden zodat jij een heldere intentie kan zetten voor de rest van het jaar en klaar bent voor de lente.

 

Leef een paar dagen echt in het nu en kom even helemaal los van je dagelijks leven zodat je aandacht kunt besteden aan het verzorgen van je lichaam, geest en ziel.

 

Krijg helderheid, duidelijkheid en een nieuw perspectief op je leven. Leer oude patronen te doorbreken en nieuwe gezonde gewoonten te creëren die je helpen een vitaler en authentieker leven te leiden. Je vindt verbinding met gelijkgestemden én met jezelf.

20220511-4I2A5268.jpg
Wierschuur-vide.jpeg
wsch-bar-keuken-aangepast.jpeg
wierschuur-kachel-sfeer-zitje.jpeg
_edited.jpg

Een programma voor JOU

De belangrijkste persoon in je leven.

Wil je even echt uit je dagelijkse routine stappen en verbinding maken met jezelf, met anderen en de natuur? Dan is dit retreat gemaakt voor JOU!

We bieden je een zorgvuldig samengesteld en gebalanceerd programma met voldoende rust en ruimte maar ook met inspirerende activiteiten en workshops, die goed zijn voor zowel lichaam, geest als ziel.

 

Op een inspirerende plek met fijne bedden en heerlijk biologisch en vegetarisch eten, speciaal voor ons klaar gemaakt door een privé chef die ons gedurende vier dagen culinair zal verwennen.

 

Ervaring is niet vereist en geen van de activiteiten is verplicht. Ze zijn vooral een uitnodiging om nieuwe dingen uit te proberen en te ontdekken wat bij jou past en waar je energie van gaat stromen.

Ga naar www.restorerecharge.com en meld je aan!

4I2A3954.jpg

Even stilstaan, verzachten, ontdekken

 en ontspannen met gelijkgestemden.

IMPRESSIE DAGINDELING

(onder voorbehoud)

07:30 - 08:30  Yoga, Meditatie, Adem techniek
09:00 - 10:00  Ontbijt
10:00 - 11:00  Vrije tijd
11:00 - 12:30  Wellness workshop

13:00 - 14:00  Lunch
14:00 - 17:15  Vrije tijd (natuurwandeling)
17:15 - 18:30  Yoga, Meditatie, Adem techniek
19:00 - 20:30  Diner
20:30 - 21:00  Vrije tijd
21:00 - 22:00  Inspirerende avond sessie

PRIJZEN

(per persoon inclusief BTW)

Eenpersoons kamer​ (wachtlijst)

€1150,-

Gedeelde tweepersoons kamer (uitverkocht) €1050,-​

Gedeelde tweepersoons kamer (beschikbaar)​

€​ 1000,-

* Alle kamers beschikken over eigen badkamer.

** Kamerverdeling op basis van beschikbaarheid

*** Wachtlijst afhankelijk van uiteindelijk aantal deelnemers

INCLUSIEF

4 dagen, 3 nachten

Alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner + nagerecht)

Bereid met lokale duurzaam geproduceerde producten

Dagelijks luxe koffie & thee arrangement

Vinyasa & Yin yoga

Geleide meditatie sessies en ademwerk

Verschillende wellness workshops

Inspirerende avond sessies

Handdoeken en bedlinnen

Natuurwandeling/strandwandeling

4I2A3942.jpg

Wat eerdere deelnemers zeggen

MEIKE

“Jullie samenwerking is heel mooi en ik zou iedereen gunnen wat ik en wij als groep hebben ervaren. Deze 5 dagen vol energie, kracht en liefde brachten me uit mijn hoofd in mijn hart en ik voel dat dit iets blijvends is! Dankbaar!”

AUDREY

“ Een bijzonder aantal dagen waar je tijd neemt voor jezelf, stilstaat bij hoe druk je eigen leven echt is, een kans krijgt om nieuwe dingen te leren en vertrekt met een glimlach op je gezicht! Thank you for bringing meditation, breathing and time for myself back to my attention!“

ROBIN

“ Een prachtig, bijzonder en mooi retreat! Anouk en Lennart coachen je overal waar nodig tijdens de yoga, meditatie en workshops. Veel emoties zullen aan bod komen (altijd je eigen keuze wat je wilt delen) en laat het vervolgens los, waardoor je zonder stress en volkomen ontspannen weer naar huis gaat! Een echte aanrader dus!”

bottom of page